Leonardo: “Galibiyeti Hak Ettik”

Teknik Direktör Leonardo Araujo, maç sonu düzenlediği basın toplantısında sahada iyi mücadele eden taraf olduklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi

Leonardo: “Galibiyeti Hak Ettik”
20 Ekim 2017 22:52

Teknik Direktör Leonardo Araujo, maç sonu düzenlediği basın toplantısında sahada iyi mücadele eden taraf olduklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Haftalardır kazanamayan Antalyaspor adına bugün galip gelmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Leonardo, zorlu bir süreçten geçtiklerini, iyi hazırlık yaparak, antrenmanlarda acı çekerek bugün galip gelmeyi başardıklarını söyledi.

Ligin altıncı haftasında takımın başına geldiğini belirten Leonardo, “Sistem taktik denemesine gittik. futbolcularımızı bölgelerinde iyi oynatmak adına değişiklikler yaptım. Sistem verimliliğini almak adına bugünkü galibiyet güzeldi. Galibiyet hak eden taraf bizdik.” dedi.

Harun’un performansndan son derece memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Brezilyalı teknik adam, “Harun’un oynaması kazanacağı tecrübe bakımından önemliydi. Yetenekli, pas trafiği gözle görülür, takdir edilecek bir oyuncu. Onun için bugün bir sınavdı ve bu sınavı iyi atlatttı. Taraftar onun performansını gördü ve alkışladı. Sarı kartı vardı, bu yüzden oyundan çıkarmak zorunda kaldım” diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise hakeme eleştiride bulunarak “Çok net herkesin gördüğü, 4. hakemin gördüğü pozisyon var.cesaret edip sarı kart göstermedi. İki dakika sonrada rakip takımın antrenörü oyundan aldı. Bakıyorum bazı hakemlerimiz için bu iş bir hobi. Para kazanma alanı.” şeklinde açıklamada bulundu.