Cihan Bulut Taraftarlarla Tartıştı

Başkan Cihan Bulut, Aytemiz Alanyaspor – Antalyaspor mücadelesinin ardından deplasman tribünündeki taraftarlarla tartıştı.

Cihan Bulut Taraftarlarla Tartıştı
18 Mayıs 2018 21:08

Geçtiğimiz hafta yayınlanan açıklamanın ardından Antalyaspor’da Başkan Cihan Bulut ve taraftarlar arasında sular  durulmuyor.

Taraftarın kendisini protesto etmesine sinirlenen Cihan Bulut, mücadelenin ardından Misafir Tribün önüne gelerek Antalyaspor taraftarlarıyla sözlü tartışmaya girdi. Taraftarın kendisini protesto etmesine oldukça sinirlendiği görülen Cihan Bulut, taraftarlara “Hepimiz Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Atatürkçü olmadığımı iddia eden şerefsizdir” ifadelerini kullandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cihan Bulut, Genel Müdür Adem Kart ile birlikte tribünün önünden ayrıldı. Taraftarlar ise Başkan Cihan Bulut’u istifaya çağırdı.

Kendisine yöneltilen tepkiler üzerine Başkan Cihan Bulut, Medipol Başakşehir mücadelesinde bilet kısıtlamasına gitmiş, salı gününden bu yana satışta olan Aytemiz Alanyaspor mücadelesinin biletleri ise deplasman tribünü için bugün satışa sunulmuştu.