Antalyaspor – Trabzonspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor ile Trabzonspor, ligin 31. haftasında Antalya’da karşı karşıya geliyor.

Antalyaspor – Trabzonspor  (İSTATİSTİK)
28 Nisan 2018 15:45

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig 31. Hafta mücadelesinde sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor ligde topladığı 35 puanla 14. sırada, Trabzonspor ise topladığı 46 puanla 7. sırada bulunuyor.

Antalyaspor – Trabzonspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ve Trabzonspor, bugüne dek 43’ü Süper Lig, 12’si 2. Futbol Ligi, 7’si Türkiye Kupası olmak üzere 62 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 11’ini kazanırken, 14 maç Trabzonspor üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım Süper Lig’de 43 kez karşılaştı. Antalyaspor bu maçların 8’ini kazandı, 26’sını kaybetti.

Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan mücadele, 3-0 Trabzonspor üstünlüğüyle sona ermişti.


Antalyaspor – Trabzonspor mücadelesini Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Bülent Yıldırım
(Y) Asım Yusuf Öz
(Y) Yusuf Bozdoğan
(D) Serkan Çınar


Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un bugüne dek 32 maçında düdük çaldı. Kırmızı-beyazlılar, bu maçlarda dokuz galibiyet alırken, 13 maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Bülent Yıldırım, yönettiği 32 Antalyaspor maçında ekibimize 89 sarı kart, 8 kırmızı kart gösterdi.

Antalyaspor, Bülent Yıldırım yönetiminde iç sahada 14 maça çıktı. Kırmızı-beyazlılar bu maçların 5’ini kazandı, 6’sını kaybetti.

46 yaşındaki deneyimli hakem, Antalyaspor’un bu sezon iç sahada Akhisarspor ve Sivasspor; deplasmanda ise Konyaspor ve Akhisarspor maçlarında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların birini kaybetti, üçünden beraberlikle ayrıldı.