Antalyaspor – Medipol Başakşehir (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, ligin 33. haftasında evinde Medipol Başakşehir’i konuk ediyor.

Antalyaspor – Medipol Başakşehir (İSTATİSTİK)
11 Mayıs 2018 18:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 33. hafta mücadelesinde bugün Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 20.00’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 33 haftada topladığı 38 puanla 12. sırada bulunuyor. Medipol Başakşehir ise 66 puanla 3. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Medipol Başakşehir mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ve Medipol Başakşehir bugüne dek 8’i 1. Lig, 15’i Süper Lig olmak üzere 23 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 7’sini kazanırken, 10’unu kaybetti. Altı maç ise berabere tamamlandı.

İki takım Süper Lig’de bugüne dek 15 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 6’sını kazandı, 7 kez mağlup oldu.

Antalya’da oynanan 11 maçta Antalyaspor’un ve Medipol Başakşehir’in beşer galibiyeti bulunuyor.

Ligin ilk yarısında oynanan mücadele, 4-1 rakip takım üstünüğüyle sona ermiş, Antalyaspor’un tek golü Maicon’dan gelmişti.


Antalyaspor – Medipol Başakşehir mücadelesini Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Serkan Olguncan yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Ali Palabıyık
(Y) Kerem Ersoy
(Y) Serkan Olguncan
(D) Bahattin Şimşek


Ali Palabıyık, bugüne dek Antalyaspor’un 1’i Türkiye Kupası, 2’si TFF 1. Lig ve 11’i Süper Lig olmak üzere 14 maçında düdük çaldı. Ekibimiz bu maçların 4’ünü kazanırken, 6’sını kaybetti.

Ali Palabıyık, Antalyaspor’un en son bu sezon deplasmanda oynadığı ve 3-2 kazandığı Kasımpaşa mücadelesinde düdük çalmıştı.