Antalyaspor – A. Konyaspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 29. hafta mücadelesinde bugün Atiker Konyaspor’a konuk olacak.

Antalyaspor – A. Konyaspor (İSTATİSTİK)
15 Nisan 2018 10:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 29. hafta mücadelesinde bugün Atiker Konyaspor’a konuk olacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 16.00’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 28 haftada topladığı 34 puanla 12. sırada bulunuyor. Atiker Konyaspor ise 28 puanla 16. sırada yer alıyor.

Antalyaspor- Atiker Konyaspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ve Atiker Konyaspor bugüne dek 37 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 11’ini kazanırken, 10 maç berabere tamamlandı.

İki takım Süper Lig’de bugüne dek 13 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların üçünü kazanırken, beş maç berabere tamamlandı.

Antalya’da oynanan 16 maçta Antalyaspor’un 9, Atiker Konyaspor’un 5 galibiyeti bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan mücadele 1-1 berabere tamamlanmıştı.


Antalyaspor – Atiker Konyaspor mücadelesini Ümit Öztürk yönetecek. Ümit Öztürk’ün yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Mehmet Kısal yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Ümit Öztürk
(Y) Asım Yusuf Öz
(Y) Mehmet Kısal
(D) Bahattin Şimşek


Ümit Öztürk, Antalyaspor’un bugüne dek dört maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların 3’ünü kazanırken, 1’ini kaybetti.

Ümit Öztürk yönetiminde dört maça çıkan kırmızı beyazlılar, bu maçlarda on bir sarı kart görürken, ekibimize iki kırmızı kart çıktı.

Ümit Öztürk’ün iç sahada yönettiği üç maçta Antalyaspor yenilgi yüzü görmedi.

Ümit Öztürk, Antalyaspor’un en son bu sezon dokuzuncu haftada oynanan ve 2-1 kazandığımız Kasımpaşa mücadelesinde düdük çalmıştı.