Yıldırım: “Adana’ya Kazanmak İçin Gidiyoruz”

Antalyaspor’u anlatan sergi Antalya Arena’da açılırken, programa katılan futbolculardan Zeki Yıldırım ve Deniz Kadah açıklamalarda bulundu…

Yıldırım: “Adana’ya Kazanmak İçin Gidiyoruz”
26 Nisan 2017 16:06

Antalyaspor’a gönül veren 10 ressamın kırmzıı beyazlı ekibimizi anlatan sergisi Antalya Arena’da açılırken, programa katılan futbolculardan Zeki Yıldırım ve Deniz Kadah açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’a özel bir sergi olduğu için her futbolcunun bir resminin bulunduğunu söyleyen Zeki Yıldırım, “Ressamların eline sağlık gayet güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Böyle sergilerin artması da lazım, attıkça da hem biz hem taraftarlarımız mutlu oluyor. İnşallah devamı gelir” diye konuştu.

Adanaspor maçıyla ilgili konuşan Yıldırım, “Trabzonspor maçında ummadığımız bir yenilgi aldık deplasmanda da Adanaspor’u yenerek bunu telafi etmek istiyoruz. Bütün hedefimiz kazanmak üzerine kuruldu. İnşallah da kazanır tekrar hedefimiz olan Avrupa kupalarına devam ederiz. Adana’ya kazanmak için gidiyoruz” dedi.

Resimler çok güzel olduğunu belirten Deniz Kadah, “Benim içinde sergideki en güzel resimde şuan bu. Bütün resimleri çok beğendim işin şakası bir tarafa ama insanın kendi resmini görmesi gerçekten gurur verici bir şey, çok güzel bir duygu. Ben kutlamalarımı tuval üstünde değil saha içinde yapmak istiyorum. Bunu saha içinde de devam ettirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Adanaspor ve Avrupa Ligi ile ilgili soruya cevap veren Kadah, “Adanaspor maçı bizim için çok önemli. Önümüzde 6 maç var ve her maç ayrı bir final niteliğinde. Bunların hepsini kazanarak Avrupa hayalini gerçekleştirmek ve ligi ilk 5 içinde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.