Çaykur Rizespor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün 19.00’da Çaykur Rizespor’a konuk olacak …

Çaykur Rizespor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
12 Mart 2017 16:00

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde ev sahibi Çaykur Rizespor topladığı 20 puanla 16. sırada yer alırken, Antalyasporumuz ise topladığı 35 puanla 6. sırada bulunuyor.

Çaykur Rizespor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1986-1987 sezonunda Türkiye 1. Ligi’nde karşı karşıya geldi. Antalya Atatürk Stadyumundaki mücadele, ekibimizin 2-0 üstünlüğüyle sona ermişti. Antalyaspor’un golleri Adnan ve Bekir’den gelmişti.

Antalyaspor ile Çaykur Rizespor, bugüne dek 15 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 5’ini Antalyaspor, 6’sını Çaykur Rizespor kazandı. 4 maç ise berabere tamamlandı.

İki takım Rize’de bugüne dek 7 kez karşı karşıya geldi. Ekibimiz bu maçların 3’ünü kazanırken, 3 kez sahadan yenik ayrıldı. Bir mücadele de berabere tamamlandı.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, 1-1 eşitlikle sona ermişti.


Çaykur Rizespor – Antalyaspor mücadelesini Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını ise  Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Halis Özkahya
(Y) Mustafa Emre Eyisoy
(Y) Mehmet Cem Hanoğlu
(4) Emre Malok


Halis Özkahya, Antalyaspor’un bugüne dek 19 maçında görev aldı. Antalyaspor, bu maçların 7’sini kazanırken, 7 maçı berabere tamamladı. 5 maç ise rakiplerin üstünlüğüyle sona erdi.

Halis Özkahya, kırmızı beyazlı ekibimizin deplasmanda 6 maçında düdük çaldı. Ekibimiz bu maçların birini kazanırken, 2 maçı yenik tamamladı. 3 maç ise berabere bitti.

Halis Özkahya, Antalyaspor’un en son bu sezon oynanan ve 1-0 galibiyetimizle tamamlanan Adanaspor maçında görev almıştı.