Öztürk’ten Galatasaray Yönetimine Destek

Süper Lig’in 23. haftasında oynanan ve 2-3 sona eren Antalyaspor – Galatasaray mücadelesinden sonra Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk açıklamalarda bulundu…

Öztürk’ten Galatasaray Yönetimine Destek
6 Mart 2017 23:07

Süper Lig’in 23. haftasında oynanan ve 2-3 sona eren Antalyaspor – Galatasaray mücadelesinden sonra Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk  açıklamalarda bulundu. Öztürk yaptığı açıklamalarda Galatasaray yönetimine destek verdi.

Ligin devam ettiğini belirten Öztürk, “İnşallah bu takımı Avrupa’ya götürmek istiyoruz. Sonuçta Galatasaray ile oynadık. Galatasaray için önemli bir maçtı ama Antalyaspor çok iyi yerlere gelecektir. Ben bunu görebiliyorum. Yaptığımız yatırım ve kurduğumuz ilişkilerle görebiliyorum” diye konuştu.

Kendisinin gördüğü kadarıyla Galatasaray yönetiminin şu anda baskı altında olduğunu belirten Öztürk, “Çünkü birkaç kez bir araya geldik. Çok centilmen ve düzgün insanlar. Haddim olmayarak şunu söylemek istiyorum. Galatasaraylı taraftarlar yönetimi suçlayabiliyor. Tabi onların kendi yorumları ama böyle yönetimlere daha fazla ihtiyaç var. Kriz yönetmek çok zor. Eleştirirken böyle de bakmak lazım. Daha iyi olacaktır.” ifadelerini kullandı.