Osmanlıspor Mesaisi Başladı

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı…

Osmanlıspor Mesaisi Başladı
16 Ağustos 2016 22:36

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 21 Ağustos Pazar günü Osmanlıspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde başladı. Teknik Direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmana izinli olan Makoun katılmadı.

Antrenman öncesi Morais ve takım kaptanı Samuel Eto’o takım arkadaşları ile tek tek selamlaştı. Morais, takımı bir araya toplayarak yaklaşık on dakika süren bir toplantı yaptı.

Antalyasporlu futbolcular tam saha koşunun ardından ısınma hareketleri ile iki takım halinde top kapma ve pas çalışması yaptı. Havanın nemli ve sıcak olması nedeniyle antrenmanda sık sık su molası verildi.

Akşam antrenmanı yarı sahada ikişerli takım halindeki taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Samuel Eto’o attığı gollerle göz doldururken geçen sezon ki hırsından hiçbir şey kaybetmeyen Kamerunlu futbolcu, takım arkadaşlarını yönlendirmesi ve neşeli hareketleri ile dikkat çekti.

Antrenmanı 100 kadar Antalyaspor taraftarı da izledi. Futbolcular kendilerini çağıran taraftarı selamlamayı ihmal etmedi.

Kırmızı-beyazlı ekibimizin antrenmanını bazı yöneticilerin de izlediği görüldü.