Medipol Başakşehir – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün saat 14.00’da Medipol Başakşehir’e konuk olacak …

Medipol Başakşehir – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
3 Aralık 2016 12:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 13. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir’e konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 14.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor topladığı 15 puanla 10.  sırada yer alırken, Medipol Başakşehir ise topladığı 30 puanla ligin zirvesinde bulunuyor.

Medipol Başakşehir – Antalyaspor mücadelesi  Lig TV ekranlarından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 2002-2003 sezonunda 2. Lig A Kategorisi mücadelesinde karşı karşıya geldi. Antalya’da oynanan mücadelede kırmızı beyazlı ekibimiz o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 2-1  mağlup etmeyi başarmıştı. Antalyaspor’un golleri Mümin ve Caner’den gelirken, konuk ekibin golünü Metin kaydetmişti.

Antalyaspor ile Medipol Başakşehir, bugüne dek 8’i 1. Lig, 12’si Süper Lig olmak üzere 20 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların yedisini kazanırken sekiz mücadele Medipol Başakşehir üstünlüğüyle tamamlandı. Beş maç ise berabere sona erdi.

İki takım İstanbul’da on kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların yalnızca ikisini kazanırken, dört maç berabere sonuçlandı.

Geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan ligin açılış mücadelesinde Antalyaspor, Medipol Başakşehir’i 3-2 mağlup etmişti.


Medipol Başakşehir – Antalyaspor mücadelesini Ankara Bölgesi hakemlerimizden Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Asım Yusuf Öz yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Bülent Yıldırım
(Y) Serkan Ok
(Y) Asım Yusuf Öz
(4) Serkan Tokat

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un daha önce 19’u Süper Lig 7’si 1. Lig, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 27 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçlardan dokuz galibiyet çıkartırken, altı kez de berabere kaldı.

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un 15 deplasman maçında düdük çaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu maçların dördünü kazanırken yedisinde ise mağlup oldu.

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un en son bu sezon iç sahada oynanan ve 1-1 biten Çaykur Rizespor maçında görev almıştı.