Konyaspor Maçında Geniş Güvenlik Önlemleri Alınacak

Pazar günü oynanacak Konyaspor maçında geniş güvenlik önlemleri alınacak …

Konyaspor Maçında Geniş Güvenlik Önlemleri Alınacak
8 Eylül 2016 10:05

Antalyaspor’un pazar günü akşam sahasında oynayacağı Konyaspor maçında geniş güvenlik önlemleri alınacak. Antalyaspor taraftarının cezası sebebiyle tribünlerde bulunamayacağı mücadeleye yalnızca Konyaspor taraftarı girebilecek.

Mücadele için polis pazar sabahı mesaiye başlayacak. Konya’dan gelecek taraftarların hepsi Antalya girişinde durdurulacak ve aramadan geçirilecek. Maç saatine dek Antalya’ya Konyasporlu taraftarların girişine izin verilmeyecek. Bileti olmayan Konyaspor taraftarları buradan geri çevrilecek.

Ayrıca Antalya Arena’da da büyük güvenlik önlemleri alınacak. Stadyum etrafına hiçbir Antalyasporlu taraftarın yaklaşmaması için gerekli önlemler alınacak. Stadyum güzergahında da herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için polis sayısı arttırılacak ve stadyuma çıkan tüm ara sokaklara ek güvenlik görevlisi yerleştirilecek. Münferit ya da grup halinde stadyum etrafında bulunan Antalyasporlu taraftarlara yaptırım uygulanacak.

Öte yandan Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik ve Grup 1966 da yaptığı açıklamada centilmenlik adına mücadeleye gelecek Konyasporlu taraftarlarına çiçek vermeyi planlıyor.