Kayserispor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig dokuzuncu hafta mücadelesinde Kayserispor’a konuk olacak.

Kayserispor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
31 Ekim 2016 18:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig dokuzuncu hafta mücadelesinde Kayserispor’a konuk olacak.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak mücadele 20.00’da başlayacak.

Kayserispor – Antalyaspor mücadelesi Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

Dokuzuncu hafta öncesinde kırmızı beyazlı ekibimiz topladığı 3 puanla ligin son sırasında yer alırken, Kayserispor ise topladığı 8 puanla 14. sırada bulunuyor.


İki takım tarihte ilk kez 1968-1969 sezonunda 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Kayseri Şehir Stadyumunda oynanan mücadele  3-0 Antalyaspor üstünlüğüyle sona ermişti. Ekibimizin gollerini ise Milos Popovic kaydetmişti.

Antalyaspor ve Kayserispor, bugüne dek 42 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 12’sini Kayserispor, 16’sını Antalyaspor kazanırken 14 maç da berabere tamamlandı.

İki takım Kayseri’de bugüne dek 21 kez karşılaştılar. Antalyaspor bu maçların beşini kazanırken Kayserispor da on kez galip geldi. Altı mücadele berabere tamamlandı.

Geçtiğimiz sezon Kayseri’de oynanan mücadele golsüz eşitlikle sona ermişti.


Karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Cüneyt Çakır
(Y) Bahattin Duran
(Y) Alpaslan Dedeş
(4) Murat Özcan


Cüneyt Çakır, Antalyaspor’un bugüne dek 16 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların altısını kazanırken, beşinden yenik ayrıldı. Beş mücadele ise berabere tamamlandı.

Cüneyt Çakır, ekibimizin deplasmanda bugüne dek 8 maçında görev aldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, bu maçların yalnızca ikisini kazanırken dört maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Cüneyt Çakır, Antalyaspor’un en son bu sezon 3-2 yenildiği Karabükspor maçında düdük çalmıştı.