Kasımpaşa – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün 16.00’da Kasımpaşa’ya konuk olacak …

Kasımpaşa – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
27 Mayıs 2017 14:00

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde Kasımpaşa’ya konuk olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadele 16.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor topladığı 52 puanla 5. sırada yer alırken Kasımpaşa ise topladığı 43 puanla 8. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 2009-2010 sezonunda Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. Antalya Atatürk Stadyumu’nda oynanan maç, ekibimizin 2-0 üstünlüğüyle sona ermiş ve kırmızı beyazlıların golleri Jedinak ile Veysel’den gelmişti.

Kasımpaşa ile Antalyaspor bugüne dek 11 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 5’ini kazanırken 2 kez mağlup oldu.

İki takım İstanbul’da 5 kez karşılaştı. Ev sahibi Kasımpaşa 2 kez, Antalyaspor ise bir kez galip gelirken, iki maç berabere tamamlandı.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, ekibimizin 2-1 üstünlüğüyle sona ermiş, gollerimizi ise Makoun ve Motta kaydetmişti.


Kasımpaşa  – Antalyaspor mücadelesini Trabzon Bölgesi hakemlerimizden Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Serdar Diyadin ve İbrahim Bozbey yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Barış Şimşek
(Y) Serdar Diyadin
(Y) İbrahim Bozbey
(D) Koray Gençerler

Barış Şimşek, Antalyaspor’un bugüne dek 20 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların onunu kazanırken yedi maçta sahadan yenik ayrıldı. Üç maç ise berabere tamamlandı.

Barış Şimşek, Antalyaspor’un 13 deplasman maçında düdük çaldı. Ekibimiz bu maçların 6’sını kazandı, 6’sını kaybetti. 1 maç ise berabere tamamlandı.

Barış Şimşek, Antalyaspor’un en son ligin sekizinci haftasında oynanan ve 3-0 kaybedilen Beşiktaş maçında düdük çalmış, verdiği hatalı kararlar ve yanlı tutumuyla dikkat çekmişti.