Terzioğlu: “İstenilen Oyunu Ortaya Koyamadık”

Antalyaspor Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, yaptığı açıklamada Bursaspor maçında istenilen oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi …

Terzioğlu: “İstenilen Oyunu Ortaya Koyamadık”
20 Aralık 2016 14:13

Antalyaspor Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, yaptığı açıklamada Bursaspor maçında istenilen oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi.

Bursa deplasmanına puan almak için gittiklerini söyleyen Terzioğlu, ilk yarı istenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve gördüğü kadarıyla dışarıdan çevrilen bir topla ilk golü kalelerinde gördüklerini söyledi. 

İkinci yarı daha üstün bir oyun sergilediklerini ve takımın kendi hüviyetine büründüğünü belirten Terzioğlu, kişisel hatalar olsa da futbolun hatalar üzerine kurulu olabileceğini ve önlerindeki Kasımpaşa maçında galip gelerek ilk yarıyı hedefledikleri puanla kapatmak istediklerini belirtti.

Hakem konusuna da değinen Bora Terzioğlu, ligin başında hakemler hakkında çok fazla yorum yapmadıklarını fakar Bursaspor maçında çok bariz hatalar olduğunu dile getirdi. 

Terzioğlu, açıklamasını şöyle noktaladı:

Bursaspor maçında çok bariz hatalar oldu. İzleme fırsatım olmadı ama ikinci golü yemeden önce Zeki’nin pozisyonunda rakip oyuncu Zeki’nin ayağına basıyor. Faul olabilir diyorlar. Özellikle ilk golde top dışarıdan çevriliyor. Bu da çok net bir şekilde görülüyor