Çalımbay “İnancım Beşiktaş Maçıyla Başladı”

Rıza Çalımbay, bugün yaptığı açıklamada takıma inancının ilk yarıdaki Beşiktaş maçının ardından başladığını söyledi …

Çalımbay “İnancım Beşiktaş Maçıyla Başladı”
14 Mart 2017 19:04

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bugün yaptığı açıklamada takıma inancının ilk yarıdaki Beşiktaş maçının ardından başladığını söyledi.

Antalyaspor’da göreve başladığında ilk rakiplerinin Çaykur Rizespor olduğunu ve berabere kaldıklarını, ardından da Beşiktaş deplasmanına gittiklerini hatırlatan Çalımbay, sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçıyla birlikte bu takımın çok iyi şeyler yapacağına inandığını söyledi.

O maçın ilk yarısını 3 veya 4-0 kazanmaları gerektiğini ancak hakemin hatalı kararları ve kırmızı kart göstermesinin Antalyaspor’u mahvettiğini dile getiren Çalımbay, “Beşiktaş’a karşı o taraftar önünde çok zor bir oyundu. Ama ben takımıma inanmıştım. Yine inanıyorum ve kendimize güveniyoruz. Beşiktaş maçını en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Ama kolay değil. Bana göre şu anda Beşiktaş Türkiye’nin en iyi takımı. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de çok iyi gidiyorlar. Zor bir maç olacak, bunun farkındayız, bilincindeyiz. Ama biz de elimizden geleni yapıp, iyi bir şekilde bitirmeye çalışacağız.” dedi.

Taraftar desteğinin önemine de değinen Çalımbay, kolay maç olmayacağını ve Beşiktaş’a karşı her türlü önlemi alarak maçın başından sonuna dek çok iyi mücadele etmeleri gerektiğini aktardı.