İç Sahada Antalyaspor Fırtınası

Antalyaspor iç sahada fırtına gibi esmeye devam ediyor…

İç Sahada Antalyaspor Fırtınası
2 Şubat 2017 13:12

Antalyaspor iç sahada fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftada galibiyet seri yakalayarak 12 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekibimiz, iç sahada oynadığı 9 maçta ise 18 puan topladı. Antalyaspor bu maçlarda tek yenilgi alırken, 3 beraberlik ve 5 galibiyet elde etti.

Tek yenilgisini 3. hafta oynanan Atiker Konyaspor karşısında 3-1 ile alan Antalyaspor, iç saha maçlarında Osmanlıspor, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor ile berabere kaldı. Kırmızı-beyazlı ekibimiz Gençlerbirliği, Adanaspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanyaspor’u mağlup etti. Antalyaspor iç sahada oynadığı son 5 maçın tamamını kazanarak 15 puan elde etti ve iç sahada toplam 18 puan aldı.

İç sahada 18 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekibimiz, aynı başarıyı deplasmana yansıtamadı. Antalyaspor deplasmanda ligde oynadığı 10 maçta 13 puan topladı. Temsilcimiz deplasmanda oynadığı ilk 4 maçı kaybetti.

Antalyaspor, deplasmanda Alanyaspor, K.Karabükspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor’a yenilirken, M.Başakşehir ile berabere kaldı. Kayserispor, Trabzonspor, Gaziantepspor ve Osmanlıspor’dan ise deplasmanlarından 3 puan almayı başardı.

Antalyaspor, ligde oynadığı 19 maçta rakip kaleye 23 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü. Kırmızı-beyazlı ekibimiz, iç sahada oynadığı maçlarda rakip takımlara 9 gol atıp, 14 gol yedi. Deplasmanda oynadığı 10 maçta ise sadece 6 gol atabilen Antalyaspor, kalesinde ise 14 gole engel olamadı. Öte yandan temsilcimizin attığı 23 golün 8’inde Samuel Eto’o’nun imzası var.