Çalımbay: “Gerçekten Üzüldüğümüz Bir Maç”

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son dakika golüyle 2-3 kaybedilen Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu…

Çalımbay: “Gerçekten Üzüldüğümüz Bir Maç”
6 Mart 2017 23:02

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son dakika golüyle 2-3 kaybedilen Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ne olursa olsun o golü yememeleri gerektiğini belirten Çalımbay, “Galatasaray’ın gol atabileceği tek şey ölü toplardı. Adı üstünde, ölü top. Herkesin adamı belli, vurdurmamamız lazım. Yemememiz gerekiyordu” diye konuştu.

Beraberliğe üzülüyor olduklarını kaydeden Çalımbay, “Maçtan önce düşündüklerimizi ilk yarıda uygulayamadık. İkinci yarıda takımın arzu ve isteği üst düzeye çıktı. Çok pozisyon yakaladık Galilibiyet gölünü ararken, beraberliğe üzülürken gol yedik. Son dakikalarda Galatasaray takımını bunaltmıştık. Sağdan, soldan geliyorduk. Ama son vuruşları, pasları yapamadık. Gerçekten üzüldüğümüz bir maç. Emre; faul olmuş hakemle neden uğraşıyorsun. Yerine geçse Galatasaay oyunu hızlı başlatamayacak. Herkes kendini oyuna kaptırıyor” dedi.

İkinci yarı çok çok iyi oynadıklarını söyleyen Rıza Çalımbay, “Üzgünüz ama yolumuza devam edeceğiz. Biz aslında çok büyük şanssızlık yaşıyoruz. Mazeret bildirmek gibi olmasın ama eksik, sakat oyuncularımız vardı. Diego çıkmasa o golü yemezdik biz. Tam kadro olursak istediğimiz şeyleri yapacağız, ligi iyi yerlerde bitireceğiz. Şu hataları yapmamamız lazım. Her şeyi yapacaksın o golü yemeyeceksin” ifadelerini kullandı.