Çalımbay: “Ayağımızı Yere Basmalıyız”

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri’nde haftalık değerlendirme toplantısı yaptı …

Çalımbay: “Ayağımızı Yere Basmalıyız”
24 Kasım 2016 11:20

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri’nde haftalık değerlendirme toplantısı yaptı.

Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada Adanaspor maçını kazanmaları gerektiğini ve Trabzonspor maçını geride bıraktıklarını söyledi. Adanaspor maçının Trabzonspor maçına göre daha önemli olduğunu kaydeden Çalımbay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bulunduğumuz konum iyi bir konum değil. Her maça puan ya da puanlar almak için çıkıyoruz. Üç maç bizi havaya sokmamalı ve ayağımızı yere basmalıyız. Herkes bir ay önceki durumu akından çıkartmamalı. Adanaspor maçı final maçlarından en önemlisi. Daha yolun başındayız. Devreye kadar beş final maçımız var. Adanaspor maçını kazanmak için her şeyi ortaya koymamız lazım. Bütün oyuncularımın kapasitesinin üzerine çıkması gerekiyor.  Trabzon deplasmanının öneminin daha da artması için Adanaspor maçından galip gelmemiz gerekiyor.

Adanaspor maçında taraftarın önemine de dikkat çekem Çalımbay, Adanaspor maçını kazanmak için desteğe ihtiyaç duyduklarını söyledi. Dün oynanan Beşiktaş, Benfica karşılaşmasında siyah beyazlı taraftarı örnek veren Çalımbay, “Beşiktaş maçındaki en önemi şey taraftardı. Aynısını Antalyaspor taraftarından bekliyoruz. Onu yapacak güce sahibiz Antalyaspor olarak. Trabzon’da az sayıda taraftarımızın verdiği destek mükemmeldi. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Bu maçta da onların bizimle olacağını ve takımı destekleyeceğine yürekten inanıyorum. Onlarla beraber mutlu ve güzel günler oynayacağız. Taraftar desteğiyle Adanaspor maçını iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.