Antalyaspor’da Deniz Kadah Korkuttu

Antalyaspor’da Deniz Kadah korkuttu…

Antalyaspor’da Deniz Kadah Korkuttu
28 Mart 2017 18:08

Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında sahasında Kayserispor’u ağırlayacak olan Antalyaspor, maçın hazırlıklarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından Çalımbay, futbolcularına kuvvet ve kondisyon çalıştırdı. Küçük sahada yapılan taktik çalışmayla antrenman sona erdi.

Deniz Kadah, dizindeki ağrı nedeniyle antrenmanı yarıda bıraktı. Çalımbay, Kadah’tan kendini iyi hissetmeden antrenmana çıkmaması gerektiğini belirterek, farklı çalışma programıyla hazırlanmasını istedi. Ayrıca Antalyaspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Burhanettin Çalım, Deniz Kadah’ın sakatlığının Kayserispor maçında oynamasına engel olacak düzeyde olmadığını söyledi.

Antrenmana izinli olan Jean Makoun ile ülkesinin milli takımı kadrosundaki Ondrej Celustka katılmadı. Sakatlığı geçen Diego Oliveira ise 3 hafta aradan sonra takımla çalışmalara başladı.

İzinli olmasından dolayı uzun süredir takımdan ayrı kalan Ramon Motta ise kondisyon çalışmasının ardından salonda bireysel antrenman yaptı.