Antalyaspor Vites Yükseltti

Spor Toto Süper Ligde ilk devrenin son haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor …

Antalyaspor Vites Yükseltti
21 Aralık 2016 15:11

Spor Toto Süper Ligde ilk devrenin son haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Dün yapılan antrenmanda İstanbul’da olması sebebiyle takımının başında yer alamayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Rıza Çalımbay, Samuel Eto’o ile de özel olarak görüştü. Antrenman kırmızı-beyazlı oyuncuların koşusuyla başladı. Daha sonra ısınma çalışmaları yapan oyuncular antrenmana 5’e 2 top kapma ile devam etti. Kırmızı-Beyazlı ekipte futbolcular dörderli gruplarla koşu çalışmasıyla devam ettikleri antrenmanı yarı alanda yapılan çift kale maçla tamamladı.

Başkan Öztürk ile Eto’o’nun menajeri Wilfried De Happi antrenmanı izledi. Öte yandan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Samuel Eto’o’nun menajeri Wilfried De Happi ile birlikte antrenmana geldi. Başkan Öztürk ve menajer Happi antrenman sahasında bir süre sohbet etti.