Antalyaspor – Gençlerbirliği (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig onuncu hafta mücadelesinde Gençlerbirliği’ni ağırlayacak …

Antalyaspor – Gençlerbirliği (MAÇ ÖNCESİ)
5 Kasım 2016 17:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig onuncu hafta mücadelesinde Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

Antalya Arena’da oynanacak mücadele 19.00’da başlayacak.

Antalyaspor – Gençlerbirliği mücadelesi Lig TV 2 ekranlarından yayınlanacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor topladığı 6 puanla 17. sırada yer alırken, Gençlerbirliği ise ligde topladığı 11 puanla yedinci sırada bulunuyor. 


İki takım tarihte ilk kez 1970-1971 sezonunda 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Antalya’da oynanan mücadele, Metin Ünal’ın iki golüyle 2-0 kırmızı beyazlı ekibimizin üstünlüğüyle sona ermişti.

Antalyaspor ve Gençlerbirliği, bugüne dek 38’i Süper Lig olmak üzere 54 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 21’ini Antalyaspor, 17’sini Gençlerbirliği kazandı. 16 maç ise berabere tamamlandı.

İki takım Antalya’da bugüne dek 27 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 13’ünü kazanırken 4 maçta sahadan yenik ayrıldı. 10 maç ise berabere tamamlandı. 

Geçtiğimiz sezon Antalya’da oynanan maç ekibimizin 3-1 üstünlüğüyle sona ermişti.


Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemlerimizden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Osman Gökhan Bilir yapacak. 

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Ümit Öztürk
(Y) Kerem Ersoy
(Y) Osman Gökhan Bilir
(4) Özkan Çeliker


Ümit Öztürk, Antalyaspor’un bugüne dek bir maçında düdük çaldı. Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında oynanan Kasımpaşa maçında düdük çalan Ümit Öztürk, Antalyaspor’a iki kırmızı kart göstermiş ve kırmızı beyazlı ekibimiz sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.