Antalyaspor – Bursaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün 19.00’da Bursaspor’u konuk edecek …

Antalyaspor – Bursaspor (MAÇ ÖNCESİ)
20 Mayıs 2017 14:50

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 32. Hafta mücadelesinde Bursaspor’u konuk edecek. Antalya Arena’da oynanacak mücadele 19.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 49 puanla 6. sırada bulunurken, Bursaspor ise topladığı 35 puanla 15. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Bursaspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1982-1983 sezonunda Türkiye 1. Lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bursa’da oynanan mücadele 2-1 konuk ekip üstünlüğüyle sona ererken, ekibimizin golü Bekir Şalak’tan gelmişti.

Antalyaspor ile Bursaspor bugüne dek 4’ü TFF 1. Lig, 3’ü Türkiye Kupsı ve 41’i Süper Lig olmak üzere 48 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 13’ünü kazanırken, Bursaspor 22 kez galip geldi.

Antalyaspor ile Bursaspor, Süper Lig tarihinde 41 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 11’ini, Bursaspor 19’unu kazandı.

Antalya’da oynanan 24 mücadelede Antalyaspor ve Bursaspor’un 9 galibiyeti bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan mücadele, konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona ermişti.


Antalyaspor – Bursaspor mücadelesini Halil Umut Meler yönetecek. Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İlker Takpak yapacak

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Halil Umut Meler
(Y) Mustafa Emre Eyisoy
(Y) İlker Takpak
(4) Özgüç Türkalp


Halil Umut Meler, bugüne dek Antalyaspor’un sadece bir maçında orta hakem olarak görev aldı. 23 Aralık 2015’te oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı beyazlı ekibimiz deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-2 mağlup olmuştu.

Halil Umut Meler, Antalyaspor’un en son Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda 3-1 yenildiği Galatasaray maçında dördüncü hakem olarak yer almıştı.