Antalyaspor Bursaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Antalyaspor’da Bursaspor mesaisi devam ediyor …

Antalyaspor Bursaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor
16 Aralık 2016 13:50

Antalyaspor’da Bursaspor mesaisi devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 15’inci haftasının kapanış maçında pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan antrenman düz koşuyla başladı. Koşunun ardından oyuncular ısınma çalışmaları yaptı. Daha sonra 5’e 2 ve dar alanda top kapma çalışması gerçekleştiren kırmızı-beyazlı futbolcular antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları antrenman esnasında 5’e 2 top kapma oynadıktan sonra ayak tenisi oynadı.

Antrenmandan sonra taraftar grupları 07 Gençlik ile Grup 1966 futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti. Antalyaspor’un diğer misafirleri ise küçük öğrenciler oldu. Küçük öğrenciler Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcü oyuncusu Eto’o ile özçekim yapmak için sıraya girdi. Eto’o, ayrıca öğrencilere bol bol imza dağıttı. Antrenmana menüsküs ameliyatı olan kaleci Ferhat Kaplan katılmadı. M’billa ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.