Antalyaspor’da Neşeli Antrenman

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü…

Antalyaspor’da Neşeli Antrenman
5 Nisan 2017 17:25

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kayserispor maçında sakatlanan Chico ile salı günü yapılan antrenmanda ayak bileği burkulan Salih Dursun’un katılmadığı antrenmanda istasyon ve taktik çalışmaları yapıldı.

Antalya’da düzenlenen Üniversitelerarası Futbol Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin futbol takımı, tesislere gelerek Antalyaspor’u ziyaret etti. Üniversitenin Somalili öğrencilerinden Sait Ali Nur, takım kaptanı Samuel Eto’o ile tanıştı. Sait Ali Nur, rektöre hediye edeceği teşekkür ve kutlama belgesini de Eto’o’ya imzalattı. Kırmızı beyazlı ekibimizle hatıra fotoğrafı çektiren öğrencileri, profesyonel takım menajeri Kerem Atılmaz Atilla Vehbi Konuk Tesislerini gezdirdi.

Antrenmanın bitiminde 28 yaşına giren Emre Güral için sahada doğum günü kutlaması yapıldı. Emre Güral, arkadaşlarının alkışları eşliğinde kestiği pastasından ilk dilimi Eto’o’nun elinden yedi. Mbilla, avuçladığı pastayı Emre Güral’ın başına çalarak şakalaşmayı başlatırken. Eto’o’nun da dahil olduğu pastalı şakalaşmanın sonunda Emre Güral’ın yüzü pastayla kaplandı. Taraftar Mehmet Emin Yılmaz da takıma baklava ikram etti. Yılmaz, teknik heyet ve futbolcuları sabah kahvaltısına davet etti.