Alanyaspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig ikinci hafta mücadelesinde Alanyaspor’a konuk olacak …

Alanyaspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
26 Ağustos 2016 20:15

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig ikinci hafta mücadelesinde deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak.

Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 21.45’te başlayacak.

Alanyaspor – Antalyaspor mücadelesi Lig Tv 2 ekranlarından yayınlanacak.


 

Antalyaspor ile Alanyaspor, tarihte ilk kez 1989-1990 sezonunda 2. Futbol Ligi Grup B mücadelesinde karşı karşıya gelmişti. Alanya Milli Egemenlik Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sona ermişti. Kırmızı beyazlı ekibimizin golünü Bülent Çalık atmıştı.

Alanyaspor ve Antalyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecekler.

Alanyaspor’un sahası bakımda olduğu için mücadele Antalyaspor’un sahası olan Antalya Arena’da oynanacak. Antalyaspor taraftarları bu mücadeleyi deplasman tribününden takip edebilecek. Mücadeleye cezası sebebiyle Alanyaspor taraftarı alınmayacak.

Antalyaspor ile Alanyaspor, bugüne dek 13 resmi mücadelede karşı karşıya geldi. Bu maçların beşini ekibimiz kazanırken beş maç da berabere tamamlandı. Üç maç ise Alanyaspor üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım Antalya’da bugüne dek altı kez karşı karşıya geldi. Bu maçların dördü beraber biterken, Alanyaspor ve Antalyaspor da birer kez galip geldi.

Alanyaspor ile Antalyaspor, en son 2014-2015 sezonunda karşı karşıya geldi. Antalya’da oynanan mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.


Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerimizden Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını ise Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Fırat Aydınus
(Y) Hakan Yemişken
(Y) Yusuf Bozdoğan
(4) Volkan Bayarslan


Fırat Aydınus, bu mücadeleden önce Antalyaspor’un 23 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların dokuzunu kaybderken yedisinden galip ayrıldı. Yedi maç ise berabere tamamlandı.

Fırat Aydınus, Antalyaspor’un deplasmanda 12 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçlarınyalnızca birinden galip ayrılabildi.

Fırat Aydınus, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon 1-0 kaybettiği Gençlerbirliği mücadelesinde düdük çalmıştı.