Akhisar Bld – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün saat 16.00’da deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak …

Akhisar Bld – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
25 Şubat 2017 12:30

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor’a konuk olacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak mücadele, 16.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 35 puanla 5. sırada yer alırken, Akhisar Belediyespor ise topladığı 24 puanla 14. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Kardemir Karabükspor mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 2012-2013 sezonunda karşı karşıya geldi. Erteleme maçında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Akhisar Belediyespor, 90. dakikada bulduğu golle kırmızı beyazlı ekibimizi 1-0 yenmeyi başarmıştı.

Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, bugüne dek yedi kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 2’sini Antalyaspor, 2’sini Akhisar Belediyespor kazandı. Üç maç ise berabere bitti.

İki takım Manisa’da bugüne dek 3 kez karşı karşıya geldi. Ekibimiz Manisa’da galip gelmeyi başaramazken, Akhisar Belediyespor ise 2 kez galip geldi. Bir maç da berabere tamamlandı.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele golsüz eşitlikle sona ermişti.


Akhisar Belediyespor – Antalyaspor mücadelesini İstanbul Bölgesi hakemlerimizden Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Esat Sancaktar yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Mete Kalkavan
(Y) Kerem Ersoy
(Y) Esat Sancaktar
(4) Özgüç Türkalp

Mete Kalkavan, bugüne dek Antalyaspor’un onu deplasmanda olmak üzere on üç maçında görev aldı.

Oynadığı on üç müsabakanın yalnızca beşini kazanan Antalyaspor, iki maçı berabere tamamlarken, altı maçta da sahadan yenik ayrıldı.

Mete Kalkavan, Antalyaspor’un en son geçen sezon oynanan ve 2-0 sonra eren deplasmandaki Gaziantepspor mücadelesinde düdük çalmıştı.