Still Summer in Antalya*

90 dakikanın sonunda kazandığımız kritik üç puan, camianın beklentilerinin üst noktaya çıkmasına, Avrupa Kupalarına katılma adına birçok kesimde umutlanmaya yol açtı…

Still Summer in Antalya*
3 Ekim 2018 08:24

* (ANTALYA’DA YAZ HALA DEVAM EDİYOR)

Geçtiğimiz hafta içinde Türkiye Kupası mesaisinde güçlükle de olsa bir üst tura yükselen takımımız, zorlu Ankaragücü deplasmanında da kazanarak son 5 haftada 4. galibiyetini almış bir şekilde 14 puanla Süper Lig’de 4. sırada kendine yer bularak yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, geçtiğimiz hafta Sivasspor maçından sonra belli ki hatalarını görmüş. Ankaragücü maçına dersine iyi çalışmış, takımı iyi hazırlamış bir şekilde, yedek kulübesindeki sinerjisini de sahadaki futbolculara yansıtarak, deplasmanda doğru bir oyun taktiğiyle, yedek kulübesindeki sinerjisini de sahadaki futbolculara yansıtarak takımı iyi hazırlamış. kalecimiz Boffin de kurtarışlarıyla 3 puan almamızı sağlayarak galibiyette önemli rol oynadı.

Maçın başındaki baskılı oyunumuz neticesinde direkten dönen bir top, kaçan fırsatlar ve yine bir duran toptan kazandığımız gol ile skor üstünlüğünü elde ettik. Golden sonra topu rakibe teslim ettik, rakibe pozisyonlar da verdik. Rakip takımın ayaklarını Boffin durdururken, zaman zaman da skoru arttırabilecek pozisyonlarda bulduk fakat değerlendiremedik. Bu hususta Doğukan’ın gelişimini görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Takım sadece belli başlı oyunculara bel bağlamamalı, sıkıştığımız zamanlarda diğer oyuncularımız da sazı eline almalı, skora ve oyuna katkı koymalıdır.

90 dakikanın sonunda kritik bir 3 puan kazandık ve bu üç puan camianın beklentilerinin üst noktaya çıkmasına, Avrupa Kupalarına katılma adına birçok kesimde umutlanmaya yol açtı. Ben henüz bu noktada değilim. Ayaklarımız yere sağlam basmalı, hedeften ziyade maçlara her hafta ayrı bir şekilde odaklanmalıyız.

Bu hafta cumartesi günü saat 19:00’da, Fatih Terim yönetiminde deplasmanlarda pek de parlak bir görüntü sergilemeyen, konsantrasyon sıkıntısı yaşayan, Avrupa’nın ülkemize en uzak noktalarından birisi olan Portekiz’in Porto şehrinden yorgun bir şekilde döneceğini düşündüğüm Galatasaray’ın bize karşı zorlanacağı aşikar. Bizim de başarılı iç saha performansımız ortada… Taraftarımızın desteği, futbolcularımızın kazanma azmi, özverisi ve mücadelesi ile birlikte, Bülent Hoca’nın da kendisini Fatih Terim’e karşı göstermesi ve Türk futboluna kendisini antrenör olarak kanıtlaması adına galibiyet için ekstra bir motivasyonla takımı hazırlayacağı, üç puan almak isteyeceği güzel bir müsabaka bizleri bekliyor.  Tadını çıkaralım, üç puan alıp Galatasaray’ın üzerine çıkalım.

BİZ SENİ İSTANBUL BOĞAZINDA DEĞİL, ANTALYA GÜNEŞİNDE SEVDİK!

SALDIR ANTALYASPOR!