Stefan Kuntz’dan Antalyaspor’a Ziyaret

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Antalyaspor’u ziyaret etti.

Stefan Kuntz’dan Antalyaspor’a Ziyaret
11 Aralık 2021 18:09

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve A Millî Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, Fraport TAV Antalyaspor’u ziyaret etti. 

Bu akşam Fraport TAV Antalyaspor ile Trabzonspor A.Ş. arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig karşılaşmasını yerinde takip edecek olan Kuntz ve Koçak, müsabaka öncesinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne giderek Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ile bir görüşme yaptı. Görüşme sonrasında Şahin, Alman teknik adama üzerinde isminin yazılı olduğu Antalyaspor forması hediye etti.  

Ziyaretin ardından kısa bir değerlendirme yapan Stefan Kuntz, “Kasım ayında oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarının tamamlanmasının ardından, kulüp ziyaretlerimize başlayacağımızı belirtmiştim. Bugün oynanacak Antalyaspor-Trabzonspor maçını takip etmek için Antalya’ya gelişimiz, ilk ziyaretimizi gerçekleştirmemiz için güzel bir fırsattı. Nuri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu tür görüşmelerimize devam edeceğiz ve kulüplerimizde görev yapan teknik direktörlerle de iletişim halinde olacağız” diye konuştu.