Antalya Arena, Antalyaspor’a Devredildi

Antalya Arena, Antalyaspor’a devredildi …

Antalya Arena, Antalyaspor’a Devredildi
11 Eylül 2016 22:31

Antalyaspor’un Konyaspor ile oynadığı mücadelenin devre arasında Antalya Arena’nın Antalyaspor’a devri nedeniyle devir teslim töreni yapıldı.

Törende konuşan Ali Şafak Öztürk, göreve geldiklerinde hedeflerinin arasında stadyum devri olduğunu da belirterek, bu hedefe ulaştıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Büyük Antalyasporun büyük taraftarı, takımımızı, bizi, sizsiz bırakacak söylem ve eylemlerden kaçınmanız dileğiyle, büyük başarılara imza atacağımız stadımızın Antalyaspor’a hayırlı olmasını diliyoruz. Biz güçlüyüz, kararlıyız, inanıyoruz, başaracağız ve Biz Antalyasporuz.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da 2015 yılında oynanan Beşiktaş maçıyla hizmete açılan stadı, Antalyaspor’a vermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Antalyaspor’un daha yüksek hedefleri olan bir takım haline geleceğini ifade eden Hacıcaferoğlu, “Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatları doğrultusunda stadımızı Antalyaspor’a veriyoruz. Antalyaspor çok iyi yerlere gelecektir. Antalyaspor’a ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nazif Tanır da stadın devrinin herkese hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından devir protokolü kulüp başkanı Öztürk, Antalyaspor Derneği Başkanı Tanır ile Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hacıcaferoğlu tarafından imzalandı.