Groenendijk: “Zor Bir Süreçten Geçiyoruz”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından alınan Kayserispor yenilgisini değerlendirdi.

Groenendijk: “Zor Bir Süreçten Geçiyoruz”
11 Eylül 2022 22:40

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçtan sonra oyuncu grubuyla paylaştıkları sessiz ve üzgün bir soyunma odası olduğunu söylerken, takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini aktardı.

Alfons Groenendijk, “Maçtan sonra çok sessiz ve üzgün bir soyunma odası vardı. Zor bir süreçten geçiyoruz. Kasımpaşa’ya karşı oynadığımız oyundan biraz daha iyi reaksiyon veren ve o şekilde başlayan bir takım vardı. Ama yeterli olmadı. İlk yarı itibariyle dengeli giden bir maçtı. İkinci yarı bu dengeyi bozan, rakibin daha agresif oyuna başlamış olmasıydı.” dedi.

Bu maçtan çıkarılacak dersler olduğunu söyleyen Groenendijk, “Detayların maçların skorlarını etkilediği ve puanların bu şekilde kazanılıp kaybedildiğini öğrenmemiz gerekiyor. Yediğimiz golde de topu uzaklaştırabilirdik. Basit bir gol yedik. Maçın hakkı beraberlikti.” şeklinde konuştu.

Yenilgi serisini tersine çevirmek için çalıştıklarını sözlerine ekleyen Alfons Groenendijk, “Yenilgi serisine alışık değiliz. Bunu tersine çevirmek için çalışmalarımıza devam edip, çalışmalarımızı sıklaştıracağız. Hafta içi analizlerimizi çıkarıp özeleştiri yapacağız ve bu mağlubiyetten gerekli dersleri çıkararak Adana Demirspor maçından itibaren kazanma serisine başlamayı amaçlıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.