Yanal: “Yolun Başında Olduğumuzu Düşünüyorum”

Ersun Yanal, maçın ardından alınan galibiyeti değerlendirdi.

Yanal: “Yolun Başında Olduğumuzu Düşünüyorum”
21 Aralık 2020 21:51

Maçın ardından alınan galibiyeti değerlendiren Ersun Yanal, antrenmanlarda çok çalıştıklarını ve bugün sonuç aldıkları için sevindiklerini söylerken, oyuncularını keyifle çalışırken görmenin kendisini de mutlu ettiğini söyledi ve oyuncularına teşekkür etti. 

Oyuncularının oldukça hevesli, iştahlı olduğunu, kendisine hiçbir problem çıkarmadıklarını ve oyuncuların çalışma açlığı içinde olduğunu da sözlerine ekleyen Yanal, “Yolun başında olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularımla birçok program ve planı daha iyi şekilde sahaya koyabileceğime inanıyorum. Bu çalışma arzuları olduğu sürece daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Antalyaspor’un hedefleri içinde oynamak ve futbolun en iyi taraflarını olduğunu da sözlerine ekleyen Ersun Yanal, “Bunları sonuçla birleştirip, iyi bir yerde olmak var. Her şeyden önemlisi Antalyaspor’un Türk futboluna kazandıracağı önemli değerler var. Önümüzdeki haftalarda bunları oldukça başarılı şekilde oyuna kattığımızda, daha keyifli bir takım olacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Bugün oyunun bazı bölümlerinde kendilerini eleştirebileceklerinin de altını çizen deneyimli teknik adam, “Oyunun kontrolü bizdeyken gereksiz birtakım hamleler yaptık. Oyun içinde bunlar olmasaydı oyunun bütünlüğü daha da uzayacaktı. O dakikadan sonra rakibimizi ayağa kaldırdık ve onların heyecanlandırıp, cesaretlendirdik. Buna gerek yoktu.” ifadelerini kullandı.