Groenendijk: “Yapabileceğimiz En Kötü Başlangıcı Yaptık”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Sivasspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Yapabileceğimiz En Kötü Başlangıcı Yaptık”
24 Nisan 2023 22:44

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, mücadelenin ardından Sivasspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirirken ortaya konan oyunun kendileri için oldukça hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

Sahada ilk otuz dakika sahada olmayan ve yedikleri gollerden sonra maça başlayan bir Antalyaspor’un olduğunu söyleyen Alfons Groenendijk, “Yapabileceğimiz en kötü başlangıcı yaptık. Sahada ilk otuz dakika sahada olmayan bir Antalyaspor vardı. Kaptanımızın geri pasıyla yenen bir gol ve ondan sonra VAR’dan gelen penaltı kararı ile yenen ikinci golün ardından maça başlayan bir Antalyaspor vardı. 30. dakikadan sonra ilk yarının sonuna dek fırsatlar yakalamamıza rağmen bunları değerlendiremedik. İkinci yarıya yaptığımız değişikliklerle ve erken gelen golle moralli bir şekilde başladık. Beraberliği yakalamak için uzun bir zamanımız vardı ama bu zamanı kullanamadık. Beraberlik golü bir türlü gelmedi.” dedi.

Duran top organizasyonlarından yararlanamamanın kendileri açısından hayal kırıklığı yarattığını aktaran Groenendijk, “14 korner kullandık ve duran top organizasyonlarından yararlanamamak bizim açımızdan hayal kırıklığıydı.” şeklinde konuştu.

Alınan mağlubiyetin kendileri için üzücü olduğunu da sözlerine ekleyen Groenendijk, “Puanlara ve skorlara, her maçtan puan çıkarmaya ihtiyacımız var. Kalan altı maça yenik başlayarak değil, ilk dakikadan itibaren maça odaklanarak başlamamız gerekiyor. Sivasspor maçından da dersler çıkarıp, maçın analizini doğru şekilde yapıp Karagümrük maçına daha hazır şekilde çıkmayı umuyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.