Yanal’dan Taraftarlara Hodri Meydan

Ersun Yanal, basın toplantısında yaptığı açıklamada kendisine yönelttiği istifa çağrısına kulağını tıkadı.

Yanal’dan Taraftarlara Hodri Meydan
19 Eylül 2021 09:53

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı basın toplantısında taraftarların kendisine yönelttiği istifa çağrısına kulağını tıkadı.

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın 3-2’ye gelmesinin ardından Antalya Stadyumu’ndaki taraftarlar tarafından protesto edildi. Skorun 3-2’ye gelmesinin ardından tribünlerde bulunan taraftarlar tarafından istifaya davet edilen Ersun Yanal, maçın başından beri kenarda karşılaşmayı takip ederken bu tepkilerin ardından maçın kalan bölümünü yedek kulübesinin içerisinde tamamladı.

Daha önce Çaykur Rizespor maçında atılan golün ardından tribünlere doğru yaptığı el hareketi ile tepki çeken Ersun Yanal, 2-0’dan kaybedilen Beşiktaş maçının bitiş düdüğünün ardından hızla soyunma odasının yolunu tuttu.

Maçın ardından tepkilerin kendisine sorulması üzerine taraftarların tepkilerini dikkate almadığına dikkat çeken Yanal, “İstifa taraftarla paylaşılacak bir konu değil. Yönetimle paylaşılacak bir konu. Taraftar, yendiğin zaman sevinir, yenildiğin zaman kızar. Belki yönetimle taraftar konuşur. İstifayı burada konuşacak değilim.” şeklinde konuştu.

Ersun Yanal’ın bu açıklaması Antalyaspor taraftarına karşı bir hodri meydan okumak olarak değerlendirilirken, ilerleyen günlerde Ersun Yanal’ın görevde kalıp kalmayacağı taraftar için büyük bir soru işareti olarak yer almaya devam edecek.