Yalçın’dan Antalyaspor Camiasına Teşekkür

Teknik direktör Sergen Yalçın, sezonun son maçında alınan beraberliği değerlendirdi.

Yalçın’dan Antalyaspor Camiasına Teşekkür
24 Mayıs 2024 22:52

Teknik direktör Sergen Yalçın, sezonun son maçından ardından veda ettiği Antalyaspor’da camiaya teşekkür ederek önümüzdeki sezon için başarılar diledi.

Teknik direktör Sergen Yalçın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İlk yarı tempoluydu ama ikinci yarı biraz daha düşük tempoda geçti. Oyuna baktığımız zaman ilk 10 dakikalık bölümde çok iyi başlamadık. Futbol, hemen cezayı keser ve başlar başlamaz golü yedik. 20. dakikadan sonra dengeyi kurduk, pozisyonlara da girmeye başladık. Fena da oynamadık, beraberliği ilk yarıda yakalayabilirdik. İkinci yarıda dengeli bir oyun oldu. Yan toptan bulduğumuz bir topla berabere bitti. Bana kalırsa adaletli bir skor olduğunu düşünüyorum.  Bundan sonra oyunculara iyi tatiller diliyorum. 

Antalyaspor, biz göreve başladığımızda 24 puandaydı. Aldığımızda Fenerbahçe ve Galatasaray tamamen ayrılmış durumdaydı ve diğer takımlarla puanlar yakındı. İyi bir kadro kurabilseydik, transfer yasağı olmasaydı ve 3-4 oyuncuyu takıma katabilseydik hedefimiz ilk beşti. Fakat ekonomik sıkıntılar futbolda istediğini yaptırmıyor, bizim de elimizden bir şey gelmiyor. Böyle olunca hedef aslında ilk olarak kümede kalma barajını aşmak, daha sonra ligi ilk on içinde bitirmek oldu. 50 puan ve ilk hedefimiz, Antalyaspor için iyi bir konum olacaktı. Son 6-7 haftalık bölümde sakatlıklar ve cezalılarla ciddi sıkıntılar yaşadık. Puanımızı yükseltebilirdik, çok iyi oyunlar oynadık ama sonuçlandırmada sorunlar yaşadık. Beklenmeyen zamanlarda beklenmeyen goller yedik. Ciddi puan kayıpları olmasına rağmen iyi bir sezon geçirdik. Hedefi yakaladığımızı düşünüyorum. 

İyi bir Antalyaspor finali yaptığımı düşünüyorum. Biz bırakıyoruz, son maçımızı oynadık. Özellikle taraftara ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bize çok destek verdiler. Oyuncular karakterli duruş sergilediler. Antalyaspor’a önümüzdeki sezon için başarılar diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.