Groenendijk: “Vasat Seviyede Oynadık”

Groenendijk: “Vasat Seviyede Oynadık”
5 Eylül 2022 00:45

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından yaptığı değerlendirmede takımın başına geldikleri günden bu yana sahada en en kötü performans sergileyen Antalyaspor’u gördüklerini söyledi.

Alfons Groenendijk, yaptığı açıklamada maça iyi başladıklarını fakat 15. dakikadan itibaren güven probleminden kaynaklı bir kopukluk yaşandığını düşündüğünü söylerken, “15 dakika itibariyle oyuna hükmeden bizdik. Gol de bulabilirdik. Maalesef ayağımıza gelen fırsatları değerlendiremedik. Takıma baktığımız zaman güven probleminden ötürü bir kopukluk yaşandığını düşünüyorum. Futbol; bağlılık, saygı ve birbirleriyle üzülüp birbirleriyle sevinen oyuncu grubuyla oynanan bir oyun. Maalesef biz bugün bunu sahaya yansıtamadık. Maça iyi başladık ama daha sonra bunu devam ettirmemiz lazımdı, başaramadık.” dedi.

Takımın başına geldiklerinden bu yana en vasat Antalyaspor’u izlettiklerini de aktaran Groenendijk, “Yenilgi, tarz olarak kabul etmesi zor bir yenilgi. Aslında kendi futbolumuzu oynasak ve çaba sarf etsek rakipleri bu şekilde maça ortak etmeyiz. Rakipleri gereksiz şekilde maça ortak edip mağlubiyetleri alıyoruz. Hoca olarak buraya geldiğimizden bu yana performans anlamında en kötü maçtı. Çok vasat seviyede oynadığımızı kabul ediyorum. Bu mağlubiyetleri kabul edip, öz eleştiri yapıp önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.” diyerek sözlerini noktaladı.