Tralhao: “Üzücü Bir Sonuç Oldu”

Teknik Sorumlu Joao Tralhao, mücadelenin ardından alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Tralhao: “Üzücü Bir Sonuç Oldu”
24 Aralık 2023 18:38

Teknik Sorumlu Joao Tralhao, alınan mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada puan ya da puanlar alabilecek sonuca yaklaştıklarını ancak başaramadıklarını söyledi.

Oyuna defans olarak iyi başlayamadıklarını söyleyen Joao Tralhao, “Oyuna ilk yarıda defansif olarak agresif başlamalıydık. İyi oyunculara sahip bir rakibe karşı %100’ünüz ile savunmazsanız, ilk yarıdaki gibi zorluklar yaşarsınız. Zaten maçın hikayesinde de dakikası dakikasına sonucun nasıl oluştuğunu yediğiniz gollerden görebiliyorsunuz.” dedi.

İkinci yarı takımın gerekli reaksiyonu gösterdiğini ancak puan alamadıklarını dile getiren Tralhao, “İkinci yarı gerçekten çok iyi reaksiyon gösterdik. Oyuncular ne kadar güçlü karakterleri olduğunu hatırladı. Hem defansif hem ofansif olarak istediğimiz oyunu sahaya koyabildik. Geçişlerde rakibimize oldukça zor anlar yaşattığımızı düşünüyorum. Bugün puan ya da puanlar alabilecek sonuca çok yaklaştık fakat başaramadık. Rakibimizi tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Üzüntü verici bir maçta beklemedikleri sonuç aldıklarını da sözlerini ekleyen Tralhao, “Sonuç anlamında baktığımızda beklediğimiz bir sonuç değildi. Oyun olarak göstermek istediğimiz performansı ikinci yarı gösterebildik. Takımımızın üzerinde adaptasyon ve konsantrasyon ile ilgili eksiklikler göze çarptı. Bu eksiklikler sahaya konulmadığında pozitif yanımızı göstermekte biraz daha zorlanıyoruz. Üzüntü verici bir maç oldu.” diyerek sözlerini noktaladı.