Tuna’nın Hedefi Avrupa’ya Katılan Bir Antalyaspor

Teknik Direktör Tamer Tuna, ligde ilk 10’da yer alan ve Avrupa’ya katılan bir Antalyaspor hedeflediklerini söyledi.

Tuna’nın Hedefi Avrupa’ya Katılan Bir Antalyaspor
13 Ağustos 2020 13:17

Afyonkarahisar’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fraport TAV Antalyaspor teknik direktör Tamer Tuna, AA’ya yaptığı açıklamada kırmızı-beyazlıların hedeflerini dile getirdi.

Fraport TAV Antalyaspor’un bugüne dek iyi bir futbol oynadığını söyleyen Tamer Tuna, oyunlarını geliştirerek zevki yüksek hale getirmek istediklerini söyledi.

Takımda bunu başarabilecek oyuncuların olduğunu ifade eden ve hazırlık sürecinin devam ettiğini belirten Tuna, “Afyonkarahisar’dan sonra Antalya’da bir ara kampımız olacak. Ondan sonra İstanbul’da turnuva oynayacağız. O turnuvayla ikinci kampı tamamlayıp lig haftasına gireceğiz. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. İstediğimiz yönde transfer politikamızı gerçekleştirebiliyoruz. Harcama limitleri ve bütçeler de çok önemli. Hiçbir şekilde bunları aşmadan, bu süreci yakalamak istiyoruz ve altyapıya verdiğimiz büyük bir önem var. Altyapıdan gelen oyuncularımız da kampa katıldı. Şu an aramızda olan kampa katılan, geçen sezon başka kulüplerde oyuncular vardı, onları da değerlendirme fırsatımız oldu. Güzel bir süreç yaşadık. Mesele sonucu da almaktı. Süper Lig’de ikinci yarıda ortaya koyduğumuz başarı, ilk yarıdan çıkartılan derslerle de olan bir şeydi. ” dedi.

Başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor’un yeni sezondaki hedeflerini de değerlendiren Tuna, “Antalyaspor, Süper Lig’de hep hedefe oynayan takımdır. Her zaman o ilk 10’un içerisinde yer alan, Avrupa kupalarına katılabilen, ileride bu organizasyonu daha güçlü hale dönüştürdüğümüzde de hedefin daha da büyüdüğü bir Antalyaspor izlettirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.