Groenendijk: “Seriyi Devam Ettirmek İstiyoruz”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından alınan galibiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Seriyi Devam Ettirmek İstiyoruz”
9 Mayıs 2022 22:51

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada alınan galibiyetin kendileri için oldukça önemli olduğunu ve seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.

Alfons Groenendijk, “Bu maçı kazanmak inanılmaz bir duyguydu diyebilirim. İki kez geriye düşmemize rağmen müthiş bir karakter ve takım ruhu ortaya koyup geri gelerek maçı kazandık. Bu seviyede oynamak kolay değil. Çok çalıştık, çok acı çektik ve bugünlere gelene dek birçok şeyi tecrübe etmek zorunda kaldık. Çok zorlu ve iki kez öne geçen bir rakibe karşı galip gelmek çok önemliydi. Bütün takımımı bu güzel futbol, oyun ve üç puandan ötürü tebrik ediyorum.” dedi.

Antalyaspor’un ortaya koyduğu oyunla gurur duyduğunu da sözlerine ekleyen Groenendijk, “14 maçtır bileğimiz bükülmüyor ve bu seriyi devam ettirmek amacındayız. Hep aynı ciddiyet ve azimle, kendimizi geliştirerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz ekip olarak beraber seviniyor, beraber üzülüyoruz. Takım ruhunu bu şekilde işliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bugün Antalya Stadyumu’na gelen taraftarlara da değinen Hollandalı teknik adam, “Takımımla gurur duyuyorum. Maç sonunda taraftarlarla bu müthiş galibiyeti kutlayıp paylaşmak beni çok mutlu etti. Uzun süre unutulmayacak bir galibiyet elde ettik. Taraftarlar açısından da unutulmayacak bir gece oldu.” ifadelerini kullandı.