Sergen Yalçın’dan Oyunculara Dört Gün İzin

Teknik Direktör Sergen Yalçın, mücadelenin ardından alınan galibiyeti değerlendirdi.

Sergen Yalçın’dan Oyunculara Dört Gün İzin
16 Mart 2024 23:48

Teknik Direktör Sergen Yalçın, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada alınan üç puana değindi.

Zor bir atmosferde oynadıklarını ve oyuncularını tebrik ederek sözlerine başlayan Sergen Yalçın, “İlk yarı oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci yarıda oyunun hakimi rakibimizdi, çok fazla pozisyon buldu. İkinci yarı yediğimiz şok bir gol var, normalde böyle goller olmaz. Bu gol takımın moralini çok bozdu ve böyle deplasmanlarda böyle goller takımı düşürür. Büyük maçlarda oyuncularımız iyi konsantre oluyor ama sonlandıramıyorlardı. Oyuncularımız dinlensin, izni biraz fazla verdik.” dedi.

Son dakikalardaki penaltı pozisyonunda şansın yanlarında olduğuna dikkat çeken Sergen Yalçın, “Penaltı pozisyonu kısmet. Aynısını milli takımda oynarken Beckham kaçırmıştı. Son dakikalarda şans da yanımızdaydı.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş hakkında sorulan soruları da pas geçen Yalçın, “Beşiktaş hakkındaki sorulara cevap vermek istemiyorum. Ben Antalyaspor’un teknik direktörüyüm. Şu anda Beşiktaş ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz. Ama burada daha iyi ağırlanmak isterdim, pandemi sezonunda kupalar kazanmıştık. Futbol böyle bir iş, bugün varsın yarın yoksun.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.