Podolski’den Yönetime Göndermeli Veda

Podolski’den Yönetime Göndermeli Veda
7 Haziran 2021 18:27

Lukas Podolski, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eski başkan Ali Şafak Öztürk’e teşekkür ederken, onun ardından Antalyaspor’da kendisi gittikten sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını söyledi.

36 yaşındaki Alman yıldız, “Ali Şafak Öztürk’e emekleri için tekrar tekrar teşekkür ediyorum . Senden sonra maalesef öyle olmadı.” ifadelerini kullanırken kulüp çalışanları, takım arkadaşları ve taraftarlara teşekkür etti.

Lukas Podolski, veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

Antalya’daki geçirdiğim 1,5 yılımda benim üzerimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Ailemle birlikte burada olduğum süre zarfında saha içinde ve dışında harika vakit geçirdik, kendimizi ikinci evimizde gibi hissettik. Antalya, harika insanların olduğu çok güzel bir şehir. Özellikle Ali Şafak başkanıma ayrı bir parantez açmak istiyorum. Daha önce de söylediğim gibi Kulüp seninle çok iyiydi. Bir aile havası vardı. Bize her zaman yüksek enerjini yansıttın. Biz de bu enerjiyle sahada bir fazla oynadık. Emeklerin için tekrar tekrar teşekkür ediyorum . Senden sonra maalesef öyle olmadı . Ayrıca harika insanlar olan ve bana her zaman en iyi şekilde davranan kulüp çalışanlarına ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Son olarak, maalesef buradaki zamanımın çoğunda tribünlere giriş izinleri bulunmasa da, kulübe ve bize duydukları sevgiyi daima hissettiren taraftarlarımıza da özel bir teşekkürü borç bilirim. Tekrar teşekkürler Antalya. Yeniden görüşeceğiz.