Yanal: “Planladıklarımızı Gerçekleştirdik”

Teknik Direktör Ersun Yanal, Göztepe galibiyetini değerlendirdi.

Yanal: “Planladıklarımızı Gerçekleştirdik”
9 Ocak 2021 18:40

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından bu sezon deplasmanda aldıkları ilk galibiyeti değerlendirdi. 

Ersun Yanal, Antalyaspor’da göreve geldiğinde BB Erzurumspor ve DG Sivasspor maçlarını kaçırdıklarını, o maçlardan da galip ayrılabilecek olma ihtimalini düşündüklerini söylerken, “Oynamamız gereken bir oyunu yerleştirmek için çok çaba sarf ettiğimizi ve bunun karşılığını almak için de biraz süre geçmesi gerektiğini biliyorum. Bunu daha önce yapabilirdik. Bugün sahada istediğimiz oyunu oynadık. Rakibe gereken pozisyonları vermedik. Planladıklarımızı gerçekleştirdik ve maçı kazandık.” dedi.

Önümüzdeki hafta oynayacakları Trabzonspor maçına da değinen Yanal, “Önümüzde önce Bursaspor ile oynanacak kupa maçı var. Üç günde bir oynamak tüm takımları yoruyor. Bu kısmı kayıpsız geçmek gerekiyor ki Veysel’de ufak bir problem var. Bizim derin bir kadromuz yok. Genç oyuncularımızı kazanmak, onları Türk futboluna yükseltmek istiyoruz. Ancak bir taraftan da acımasız bir yarışma süreci var. bu süreci de yönetmek zorundayız. Her maçın ayrı bir senaryosu vardır. Trabzonspor, Galatasaray maçında aldığı sonuçla yükselişe girdi. O maçta da güçlü olmak gerekiyor. Buradan az yara alarak Trabzonspor maçına çıkacak, daha sonra 9 günlük arayı iyi değerlendirip lige devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Transfer döneminde Antalyaspor’un henüz bir transfer yapmamasına da değinen Ersun Yanal, “Herkesin bir limit sanatçılığı var. Ligde bu çok hızlı ilerliyor. Limitleri kapalı olanlar, birdenbire limitlerini açıyor. Limitleri açık olanların ise birdenbire kapanıyor. Biz burada bir sanatçılık yapacak mıyız, bunu günler gösterecek. Şu an böyle bir düşüncemiz yok. Birkaç gün içinde belli olacak.” diyerek sözlerini noktaladı.