Yanal: “Lehimize Gelişecek Çok Sonuç Var”

Ersun Yanal, maçın ardından alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Yanal: “Lehimize Gelişecek Çok Sonuç Var”
4 Nisan 2021 18:38

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından alınan mağlubiyeti değerlendirirken pozisyon anlamında rakibe karşı çok cömert davrandıklarını söyledi.

Ersun Yanal, mağlup oldukları iki maçta da net gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söylerken, gol attıkları her maçta puan aldıklarının altını çizdi.

Ersun Yanal, “Bugün gol atmaya en yakın maçımızı oynadık. Daha önceki maçlarda bu kadar pozisyon üretememiştik. Bugün çok fazla pozisyon ürettik ama bu konuda biraz cömert davrandık. Oyuncularımız inanılmaz disiplinli oynadılar. Tek yapamadıkları şey, topu iki kale direğinin arasından içeriye itmekti. Bun açıdan çok da önemli fırsatlar buldular. Oyunun kontrolünü ve skoru lehimize almak için yaptığımız her şey bizim lehimizeyken bir gol yedik. Takım olarak çok geliştiğimizi, oyun olarak da farklılaştığımızı düşünüyorum. Ancak bu skor bugünkü oyunun karşılığı değil.” dedi.

Çarşamba günü oynanacak Sivasspor maçında Nuri’nin cezalı olması, Veysel ve Hakan’ın durumlarının şüpheli olması üzerine sorulan soruyu da yanıtlayan Yanal, “Biz bu zaman dilimini hep yaşadık. Oynatacak ve oynayacak oyuncularımız hep var. Fikstür yoğun şekilde devam edecek. Lig devam ediyor, kupa finalimiz var. Bu maçı iyi oynayarak kaybettik. Önemli olan bu oyun sürecini devam ettirmek. Bu devam ettikçe bizim lehimize gelişecek çok sonuç var.” ifadelerini kullandı.