Nuri Şahin: “Kötü Giden Süreçte Samimiyet Önemli”

Nuri Şahin, Fatih Karagümrük karşısında alınan galibiyeti yorumladı.

Nuri Şahin: “Kötü Giden Süreçte Samimiyet Önemli”
6 Kasım 2022 21:43

Fatih Karagümrük’ü muhteşem bir geri dönüşle mağlup eden Antalyaspor’da Nuri Şahin maçın ardından alınan galibiyeti yorumladı.

Michael Lindeman’ın ve Alfons Groenendijk’ın gıda zehirlenmesi nedeniyle rahatsızlanması sebebiyle basın toplantısına çıkan Nuri Şahin, beşli savunmayla maça çıkmanın hata olduğunu söyledi.

Sözlerine Groenendijk ve Lindeman’a geçmiş olsun dilekleriyle başlayan Nuri Şahin, “Hocalarıma buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İkisi de rahatsızlandı. Sanırım gıda zehirlenmesi oldu. O yüzden ben geldim bugün. Sivas’ta iyi geçtiği için hafta içi beşli savunmaya devam edelim mi diye çok düşündük. Hata yaptık demeyelim ama tutmadı diyelim. Hocalarım ve yardımcılarımla birlikte çok erken karar alarak dörtlüye döndük. Bu karar bizi maçın içine soktu. Goller de gelince iyi sonuç ortaya çıktı. Çok genç bir hocayım ve bunlar olabilecek şeyler.” dedi.

Luyindama’yı oyundan çıkarmanın kendisi açısından da üzücü olduğunu söyleyen Nuri Şahin, “Hiç adetim değildir ama 25’inci dakikada Luyindama’yı oyundan çıkardık. Ben de futbolcuydum. Bu durumun nasıl bir his olduğunu iyi biliyorum. Kendimle çok çeliştim ama takım adına mecburduk o değişikliği yapmaya. Ondan da özür diledim.” şeklinde konuştu.

Üçte üç yaparak devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Şahin, “Üçte üç yaparak yolumuza devam ediyoruz. Bu takıma çok güveniyorum. Müthiş bir ekibimiz var. Bazen sonuçlar geliyor. Bazen gelmiyor ama biz bu başarı yüzdesini yukarı çekebilirsek o kadar mutlu oluruz. Samimiyet olmadan başarı gelmez. Kötü giden süreçte de samimiyet çok önemli. İyi gittiğinde herkes Nuri Şahin diye bağırıyor. Kötü gittiği zaman oyunculara yükleniliyor. Öyle bir şey yok, biz aileyiz.” ifadelerini kullandı.