Konyaspor İle 21. Randevu

Antalyaspor, ligin 17. haftasında bugün İttifak Holding Konyaspor’a konuk oluyor.

Konyaspor İle 21. Randevu
18 Aralık 2021 09:00

Antalyaspor, Süper Lig’in 17. haftasında bugün 16.00’da deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak.

Süper Lig’de geride kalan 16 haftada 6 galibiyet ve 3 beraberlikle 21 puan toplayan Antalyaspor, ligde 13. sırada bulunuyor. Rakip Konyaspor ise topladığı 30 puanla 2. sırada yer alıyor.

Kırmızı beyazlılarda Doğukan Nelik, Enzo Crivelli, Hakan Özmert, Harun Alpsoy ve Ufuk Akyol sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Fredy ise kart cezası sebebiyle Konyaspor maçında takımdaki yerini alamayacak. Kart cezası sona eren Amilton’un ise Futbol Sorumlusu Nuri Şahin tarafından Fredy yerine şans verilmesi bekleniyor.

Takımımızda İttifak Holding Konyaspor maçında kaleci Boffin, Poli ve Güray Vural’ın sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşecek.

Antalyaspor ile İH Konyaspor Arasındaki Maçlar

Antalyaspor ile İttifak Holding Konyaspor bugüne dek 20’si Süper Lig, 2’si Türkiye Kupası, 22’si TFF 2. Lig ve 2’si hazırlık maçı olmak üzere 46 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu mücadelelerde 12 galibiyet, 16 beraberlik ve 18 yenilgi aldı. 

Antalyaspor ile İttifak Holding Konyaspor, ligin 17. haftasında oynanacak mücadeleyle birlikte 21. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 20 maçta Antalyaspor’un 3, İH Konyaspor’un 6 galibiyeti bulunuyor.

Konya’da oynanan 10 Süper Lig maçında iki takım 6 kez berabere kalırken, Antalyaspor’un henüz galibiyeti bulunmuyor. 

Antalyaspor ile Konyaspor arasında oynanan son 4 lig maçında taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

İki takım Süper Lig’de ilk kez 2006-2007 sezonunda karşılaşmış, Konya’da oynanan maç golsüz eşitlikle sona ermişti.