Kasımpaşa 3 – 1 Antalyaspor

Kasımpaşa 3 – 1 Antalyaspor
12 Mayıs 2024 21:14

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Kasımpaşa’nın konuğu oldu.

Mücadelede pozisyonlar bulsa da tek isabetli şutunu kaydettiği golde bulan Bitexen Antalyaspor, 16. dakikada Ngoy, 37. dakikada da Costa ve 82. dakikada Hajradinovic’in penaltıdan kaydettiği gollere engel olamadı. Takımımızın tek golü, 90+1. dakikada Gerxhaliu’dan geldi.

Erdoğan Yeşilyurt, 80. dakikada kaleye giden topa yaptığı müdahalenin ardından VAR kararıyla kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

Deplasmanda bu sezonki 11. mağlubiyetini alan kırmızı beyazlılar, üst üste üç maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Bitexen Antalyaspor, ligin 37. haftasında sezonun son iç saha maçında Yukatel Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin tarih ve saati, TFF tarafından önümüzdeki günlerde ilan edilecek.

MAÇ BİLGİLERİ

Stadyum: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Oğuzhan Çakır, İlker Takpak, Kamil Çetin

Kasımpaşa: Gianniotis, Yasin, Porozo, Gökhan (90+2′ Sarp), Mortadha, Sadiku (81′ Zai), Aytaç, Hajradinovic, Fall(90+2′ Emirhan), Ngoy (76′ Sadık), da Costa (90+2′ Bünyamin)

Bitexen Antalyaspor: Helton, Veysel, Naldo (73′ Naldo), Ömer (13′ Gerxhaliu), Güray, Kaluzinski, Saric (73′ Milosevic), Erdoğan, Safuri, Larsson (83′ Mert), Assombalonga

Goller: 16′ Ngoy, 37′ da Costa, 82′ Hajradinovic (Kasımpaşa)  90+1′ Gerxhaliu (Bitexen Antalyaspor)

Sarı Kartlar: Yasin (Kasımpaşa)  Veysel (Bitexen Antalyaspor)

Kırmızı Kart:  Erdoğan (Bitexen Antalyaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

10′ Larsson’un savunma arasına gönderdiği topu ceza alanı sol çaprazında önüne alan Assombalonga’nın plase vuruşu üstten auta gitti.

16′ Ben Ouannes’in sol taraftan ceza sahasına yaptığı ortada arka tarafta meşin yuvarlağın sahibi olan Fall, bekletmeden pasını kale önüne müsait pozisyondaki Ngoy’a gönderdi. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0

37′ Sol kanattan Ben Ouannes’in ceza alanına ortasına altıpas çizgisi üzerinde iyi yükselen Da Costa kafayla topu filelere gönderdi: 2-0

54′ Larsson’un savunma arkasına gönderdiği topu önüne alan Kaluzinski’nin hafif sol çaprazdan çektiği sert şut savunmanın müdahalesiyle kornere çıktı.

78′ Fall’ın ceza sahası içi sağ tarafından kale önüne çevirdiği topta Ben Ouannes’in kayarak yaptığı vuruş Erdoğan Yeşilyurt’un eline çarptı.

80′ VAR’dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen hakem Oğuzhan Çakır penaltı noktasını gösterdi.

81′ Penaltı atışını kullanmak için beyaz noktaya gelen Hajradinovic, topu ağlarla buluşturdu: 3-0

90+1′ Emre Uzun’un sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda topa ön direkte dokunan Gerxhaliu meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-1

Mücadele ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.