Tralhao: “Kaliteli Bir Maç İzletemedik”

Teknik sorumlu Joao Tralhao, mücadelenin ardından alınan beraberliği değerlendirdi.

Tralhao: “Kaliteli Bir Maç İzletemedik”
20 Aralık 2023 22:47

Teknik sorumlu Joao Tralhao, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada birbirlerine ters gelen iki takımın sahada olması nedeniyle çok kaliteli bir maç izletemediklerini söyledi.

Joao Tralhao, yaptığı açıklamada maçın iki takım için de engelleyici olduğunu söylerken “Taktik olarak birbirine çok benzer takımlar sahadaydı. Birbirlerine ters gelen taktiksel anlayışlar vardı. Bu da maçı çıkmaza soktu. Birçok fırsatlar doğsa da rakipler birbirlerinin gol atma fırsatlarını engelledi diyebiliriz.” dedi.

İki takımın da maçı kontrol ettiği anlar olduğunun altını çizen Tralhao, “İzleyenler açısından çok kaliteli bir maç izlettiğimizi düşünmüyorum. Çünkü saha şartları iki takımı da oldukça zorladı. Fakat oyuncularım hep bahsetmiş olduğum o büyük karakteri gösterdiler, sahada istediğimizi yaptılar. Keyifli olmayan ama mücadeleci bir maç oldu, kalemizi bir kez daha gole kapattığımız için de mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Veysel Sarı’nın kendini iyi hissetmemesi nedeniyle oyundan alınmasına da değinen Joao Tralhao, “Bulgularla alakalı çok bir şey diyemiyoruz. Genel durumu iyi görünüyor, önümüzdeki maçlarda oynayacağını düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.