Groenendijk: “Kafa Yapımızı Değiştirmemiz Gerekiyor”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Groenendijk: “Kafa Yapımızı Değiştirmemiz Gerekiyor”
18 Mart 2023 21:16

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, 2-0 kaybettikleri Adana Demirspor mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada takımın kafa yapısını değiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Oyuncuların mücadele ettiğini, istek ve azimlerinin de olduğuna dikkat çeken Alfons Groenendijk, “Vasat oynamadık ama çok basit kaybettik. Çok basit goller yiyip alınan 2-0’lık mağlubiyet var. Bu ilk defa başımıza gelmiyor. Sezon başında birçok tekrarını izledik. Özellikle deplasmanda, bu tür zorlu maçlarda takımın kafa yapısını değiştirmek gerekiyor. Performans, inanç ve konsantrasyon eksikliğinden ötürü bazı şeyleri tam yapamıyor, basit goller yiyoruz ve reaksiyon göstermekte zorlanıyoruz.” dedi.

Takımdaki oyuncuların performans yetersizliğine de değinen Groenendijk, “Beşiktaş’tan devre arasında kiralanan Emrecan’ın kafa yapısı ve oyun duruşunu incelediğimizde 90 dakika boyunca her zaman yüzde yüze yakın olduğunu görüyoruz. Başka takımdan gelen oyuncu bunu başarıyorsa bizim takımdaki oyuncularda neden eksik olduğunu sorgulamamız gerekiyor. Hafta içi konuşacağız.” ifadelerini kullandı.