Groenendijk: “İnanılmaz Bir Başarı Öyküsüne İmza Attık”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından alınan farklı galibiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “İnanılmaz Bir Başarı Öyküsüne İmza Attık”
21 Ağustos 2022 00:46

Trabzonspor’u 5 gollük galibiyetle geçen Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, alınan farkı galibiyetle inanılmaz bir başarı öyküsüne imza attıklarını söyledi.

Sözlerine Mardin ve Gaziantep’te yaşanan iki elim kaza ile başlayan ve kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek başlayan Alfons Groenendijk maça dair yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

Bizim açımızdan inanılmaz bir maçtı. Taraftarımız ilk dakikadan son dakikaya kadar müthiş destek oldular. Maçta birkaç kırılma anı vardı. Mesela Fedor’un sakatlanması bizi korkuttu ve Fedor’u oyundan çıkarıp çıkarmamakta tereddüt ettik. Önemli bir şey olmadığını anlayınca da devam ettik. Diğer kırılma anı da devre arasına girecekken rakibin 45+5. dakikada attığı goldü. Müthiş ayaklara sahip bir rakiple oynuyorsunuz. Son dakikada içeriye önde de olsanız sizi tereddütte bırakan bir golle giriyorsunuz. Devre arasında bu durumun üstesinden gelecek takım motivasyonunu aşılamaya çalıştık ki başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

İkinci yarı değişikliklerle oyunu tutmaya çalıştık. 2-2 olduktan sonra işin rengi değişmeye başladı diyebilirim. Ancak bu andan sonra nakavttan dönen bir boksör gibi rakibini yere seren bir Antalyaspor vardı sahada. 5-2 gibi inanılmaz bir başarı öyküsüne imza attık.

Gökdeniz’e bir parantez açmak istiyorum. Çok yetenekli bir oyuncu, oyuna sonradan girip takım adına bu şekilde katkı vermesi çok önemliydi.

Bu akşam kutlama zamanı, yarından itibaren önümüzdeki haftanın hazırlıklarına başlayacağız. Son şampiyona karşı beş gollü bir galibiyet yaşatmak, gurur duyulması gereken bir şey. Herkesin emeğine sağlık.  Trabzonspor’a hafta içi Kopenhag karşısında oynayacağı mücadelede başarılar dilerim.