Nuri Şahin: “Her Puanın Değerini Bilmeliyiz”

Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Hatayspor maçının ardından alınan bir puanı değerlendirdi.

Nuri Şahin: “Her Puanın Değerini Bilmeliyiz”
7 Ocak 2023 19:45

Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Hatayspor karşısında alınan beraberliği değerlendirirken ligde alınan her puanın değerini bilmeleri gerektiğini söyledi.

Hatayspor karşısında çok değerli bir puan aldıklarının altını çizen Nuri Şahin, “Maça daha iyi ve kontrollü başlayan taraf bizdik. Oyunun ilk yarısının ikinci bölümünde biraz da taktik anlayışta sorunumuz oldu. Baskıya çıkarken merkezi forvetlerimizle kapatamadık. İlk yarının ikinci bölümünde Hatayspor daha üstündü. İkinci yarı 4-2-3-1’e döndük, bu değişiklikten sonra daha rahat ve ortada geçen bir maç oldu. İki tarafın da puana ihtiyacı olduğu için tam saldıramıyorsun. Özellikle bizim ligimizde alınan her puanın değerini bilmemiz gerekiyor. O yüzden çok memnunum diyemem ama değerli bir puan aldığımızı düşünüyorum.” dedi.

Bugün oyuna beşli defansla başlamanın nedenini de açıklayan Şahin, “Hatayspor kenar ortaları kullandığı ve ceza sahasında kuvvetli oyuncuları olduğu için böyle bir sistemle oynamaya karar verdik. Maçın son bölümünde Ze Luis girerken Bertuğ çıkar diye düşündüm ama çıkmadığı için son dakikalarda uzun toplar kullandılar. O yüzden kenar ortaları ve uzun taçlar seneniyle oyunu garantiye almak istedim” şeklinde konuştu.