Yanal: “Hep Beraber Kaybettik”

Teknik Direktör Ersun Yanal, alınan farklı mağlubiyeti değerlendirdi.

Yanal: “Hep Beraber Kaybettik”
13 Mart 2021 18:53

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada mücadeleyi hep birlikte kaybettiklerini söyledi.

15 maçlık periyotta mağlup olmadıklarına dikkat çeken Ersun Yanal,  “Bugün rakibimizin hem sert oyunu hem şiddetli baskısı hem de özellikle bizim hata yapabileceğimiz yerleri iyi kullanmalarına müsaade ettiğimiz bir oyun vardı. Nasıl puan aldığımız zaman mutluluğu paylaşıyorsak, bugün de hep beraber kaybettik.” dedi.

Bu mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu da sözlerine ekleyen Yanal, “Bu mağlubiyetin sorumlusu benim. Oyuncularımızın saha içindeki tutumları, yalnızca oyun konsantrasyonuna yönelmeli. Benim ve ekibim de oyun konsantrasyonuna yöneleceğimiz bir tutum içerisinde olmalıyız. bugün bu konuda çok başarılı ve becerikli olduğumuzu söyleyemem. Çünkü oyun disiplininden uzaklaştık. Oyun disiplininden uzaklaşınca da rakip, avantajlarını kolaylıkla kullandı.” şeklinde konuştu.

Ligin hala devam ettiğini ve bu mağlubiyeti telafi edebilecek bir kadroya sahip olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, çarşamba günü oynanacak kupa maçında galip gelerek hem rövanşı alacaklarını hem de bu mağlubiyeti unutturacaklarını ifade etti.